David Råbesjö, rektor på Kunskapsgymnasiet Norrköping.

Distansundervisning december - 20

Hälsning från rektor David Råbesjö om distansundervisning på Kunskapsgymnasiet Norrköping.

Hej,

Vi arbetar för fullt med med att förbereda distansundervisningen som träder i kraft måndag den 7 december och sträcker sig till den 6 januari. Sedan får vi avvakta hur vi hanterar situationen efter det.

Målsättningen är att du ska få bästa möjliga förutsättningar utifrån rådande omständigheter att kunna komma i mål vid terminens slut och vi kommer att arbeta för att stödja dig i dina studier så mycket vi bara kan under rådande omständigheter.

Vi påverkas alla i den här svåra situationen och den är en prövning för oss. Vi behöver arbeta tillsammans och hjälpas åt. På pressträffen som regeringen höll i går sa vår statsminister Stefan Löfven att “Det här är inget förlängt jullov, ingen chans till att hänga på stan eller i köpcentrum”. Det är alltså mycket viktigt att du fortsätter att hålla rutinen för ditt skolarbete och följer det schema som delas från skolan. Vårdnadshavare har en viktig roll i att stödja sitt barn i detta.

Kontakta gärna din studiecoach om det är något särskilt du vill prata om i detta läge. Jag vill också påminna om att elevhälsan finns tillgänglig för de som behöver det.

Under fredag finns Johann Johansson tillgänglig i konferensrummet på plan 2 mellan 11-12 och 13-15 ifall du har frågor kring hur du hanterar google calendar och google meet.

Nedan hittar du instruktioner för hur du kommer igång med dina distansstudier.

Vänligen,

David och medarbetare

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.