| Nyheter | Antonio: ”Sportjournalist är nummer ett”

Antonio: ”Sportjournalist är nummer ett”

Antonio drömmer om att bli sportjournalist. Han pluggar tredje året på samhällsvetenskapsprogrammet på Kunskapsgymnasiet Göteborg.
Det är sjukt intressant och man lär sig alltid något nytt.

När Antonio skulle välja gymnasium var det viktigt att skaffa sig många valmöjligheter efter studenten.
På samhällsvetenskapsprogrammet läser man intressanta ämnen, som passar mig väldigt bra. Det är brett och ett program som har mycket att erbjuda efter gymnasiet, säger Antonio.

Vad är det bästa med att plugga det du gör?
Just att det är brett. Man lär sig alltid något nytt och det är sjukt intressant för min del.

Vad drömmer du om?
– Rent yrkesmässigt om att bli sportjournalist. Det är en dröm jag har haft länge och som håller i sig än idag. Men om det inte blir av så har jag andra planer - att bli historielärare eller jobba med någonting inom internationella relationer. Men sportjournalist är nummer ett, säger Antonio.

Besök Kunskapgymnasiet Göteborgs öppet hus - se tider här.