MENY
Välj Skola
| Nyheter | Årets upplaga av Business Buddies är igång

Årets upplaga av Business Buddies är igång

Nu har årets upplaga av Business Buddies dragit igång, ett samarbete mellan Kunskapsgymnasiet och EWS Academy.

Projektet syftar till att inspirera elever intresserade av företagande. I år deltar 20 elever från Kunskapsgymnasierna i Göteborg, Malmö, Norrköping, Stockholm, Uppsala och Västerås samt elever från EWS Academy i Milton Keynes, England.

Under Business Buddies första dag besökte eleverna Lunds universitet, Domkyrkan och Venture Café at Ideon Agora. Eleverna fick en inblick i universitetets entreprenörskapsutbildning och inspirerades av studenter som berättade om sina affärsidéer. Som entreprenör ska man inte vara rädd för att be om hjälp, berättade Ramdi Phinney, student och VD i startupföretaget Soleva Technologies.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.