MENY
Välj Skola
| Nyheter | Årets vinnare i Kunskapsgymnasiets Business Challenge korad

Årets vinnare i Kunskapsgymnasiets Business Challenge korad

Varje år gör elever med UF-företag från alla Kunskapsgymnasier upp i tävlingen Business Challenge. är du tävlar om den bästa företagsidén

Nu har juryn korat vinnaren i Kunskapsgymnasiets Business Challenge 2018. Det blev en tuff match mellan 13 mycket konkurrenskraftiga finalister.

Första platsen knep First Aid Period UF från Kunskapsgymnasiet Norrköping. De tar fram och levererar ”first aid kit” anpassade för menstruation till arbetsplatser och bidrar med sitt koncept till att minska stigmatiseringen av menstruation.

Juryn delade också ut ett hederspris till företaget Y.E.O.R från Kunskapsgymnasiet Malmö. Det drivs av eleverna Rayan Masriyeh och Abdul Zeyn och säljer armband för att främja samhällsengagemanget mot rasism. Y.E.O.R står för Young Eyewitnesses of Racism UF.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.