| Nyheter | Årets vinnare i Kunskapsgymnasiets Business Challenge korad

Årets vinnare i Kunskapsgymnasiets Business Challenge korad

Varje år gör elever med UF-företag från alla Kunskapsgymnasier upp i tävlingen Business Challenge. är du tävlar om den bästa företagsidén

Nu har juryn korat vinnaren i Kunskapsgymnasiets Business Challenge 2018. Det blev en tuff match mellan 13 mycket konkurrenskraftiga finalister.

Första platsen knep First Aid Period UF från Kunskapsgymnasiet Norrköping. De tar fram och levererar ”first aid kit” anpassade för menstruation till arbetsplatser och bidrar med sitt koncept till att minska stigmatiseringen av menstruation.

Juryn delade också ut ett hederspris till företaget Y.E.O.R från Kunskapsgymnasiet Malmö. Det drivs av eleverna Rayan Masriyeh och Abdul Zeyn och säljer armband för att främja samhällsengagemanget mot rasism. Y.E.O.R står för Young Eyewitnesses of Racism UF.