MENY
Välj Skola
| Nyheter | Besök av äventyraren Aron Andersson

Besök av äventyraren Aron Andersson

Äventyraren Aron Andersson föreläste om vikten att sätta mål Internationella Kunskapsgymnasiets elever.

En av de mest inflytelserika personerna i Sverige, enligt senaste listning, rullstolsburne äventyraren Aron Andersson gjorde sitt årliga besök på Internationella Kunskapsgymnasiet i veckan. Aron betonar vikten av att sätta mål, genomföra vägen mot målet och glädjen av att lyckas nå ända fram till målet trots många gånger hårt arbete och motgångar längs vägen.

Aron har handcyklat till Paris, bestigit Kebenekajse och Kilimandjaro, simmat över Ålandshav och ligger nu i startgroparna för att ta sig över en av polerna. Aron är en sann levnadskonstnär och ett föredöme för oss alla.

Text: Kiki Jerneheim

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.