MENY
Välj Skola
| Nyheter | Business Buddies i England

Business Buddies i England

Elever från ekonomiprogrammet på Kunskapsgymnasiet runt om i Sverige har varit på studieresa i England.

Efter sammankomsten i Malmö i höstas har det nu blivit dags för Kunskapsgymnasiets Business Buddies att träffas igen, Business Buddies Englandsresa. Vi kom fram till London strax efter lunchtid och åkte direkt till de engelska elevernas skola i Milton Keynes. Där blev vi bjudna på te och kakor på engelskt vis.

Dagen efter besökte vi ett av varuhuskedjan John Lewis lager och distributionscenter. På John Lewis kunde eleverna se hur stora delar lagerverksamheten drivs genom robotisering och automatisering. Under eftermiddagen gjorde vi ett studiebesök i Coca-Cola Enterprises. Där lärde vi oss om bland annat företagets arbete för hållbar utveckling. Eleverna fick brainstorma om nya dryckprodukter.
Av: Tulio Capriles

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.