MENY
Välj Skola
| Nyheter | Draknästet på Kunskapsgymnasiet 2017

Draknästet på Kunskapsgymnasiet 2017

Ett stort gäng UF-företagare från Kunskapsgymnasiet runt om i hela landet samlades i Stockholm för att tävla i Kunskapsgymnasiets version av Draknästet. Se film och bilder här!

Under Kunskapsgymnasiet egen version av Draknästet, Business challange, presenterade 10 UF-företag sin affärsidé för en jury. I juryn satt Sara Evert, Ung företagsamhet Stockholm, Alexander Zahari, Young capital, Marcus Liu, Tillväxtverket och Sofi Klang, biträdande kommunikationschef Kunskapsskolan Sverige.

Dagens vinnare blev Neverfall UF och motiveringen löd:

Neverfall UF har presenterat det bästa helhetskonceptet. En tydlig affärsidé, en snygg och genomtänkt paketering och idéer för framtiden. Ett imponerande varumärkesarbete som har stor potential.

UF-företaget Neverfall tog förstaplatsen! Företagsidé: En produkt som bland annat kunde användas för att hålla ihop en väskas axelband eller som hårband.

UF-företaget Peppdagboken kom på andraplats! Företagsidé: Ett helt koncept med fokus på mental träning för unga.

UF-företaget Adspace tog tredjeplatsen! Företagsidé: Direktreklam på disktrasor. Det vill säga reklam på produkter man använder och inte slänger direkt i återvinningen.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.