| Nyheter | Ebba om sitt gymnasieval

Ebba om sitt gymnasieval

Ebba går på Kunskapsgymnasiet Göteborg. Här berättar hon hur hon tänkte när hon valde gymnasium och program. Se filmen här!

På Kunskapsgymnasiet får du breda ämneskunskaper och en bra förberedelse för högre studier. Genom vår studiecoachning och fokus på kunskap och förmågor kommer du att ta steget mot att bli din egen ledare.

I coachande samtal, individuellt och i grupp, får du feedback och blir motiverad att hitta de drivkrafter du behöver för att ta egna beslut, planera ditt arbete, jobba mot personliga mål och ta ansvar. På det sättet blir du trygg i att leda dig själv

Se när Kunskapsgymnasiet har öppet hus här