MENY
Välj Skola
| Nyheter | Insamling för att stötta flickors skolgång i Indien

Insamling för att stötta flickors skolgång i Indien

Elever på Kunskapsskolan Indien.

I samarbete med Pratham Sweden arrangerar elever från Kunskapsgymnasiet en insamling där pengarna ska gå till att stötta flickors skolgång i Indien.

Elever som går samhällsprogrammet på Kunskapsgymnasiet i Västerås, Uppsala och Norrköping arrangerar under vinter event för att samla in pengar. Pengarna ska gå till åtgärder för att stödja flickors skolgång i Indien. Eleverna på Kunskapsgymnaiset Västerås var först ut med sitt event förra veckan och hade en lyckad insamling.

Insamlingen sker i ett samarbete med organisationen Pratham Sweden som grundades 1995 i samarbete med UNICEF. Pratham Sweden verkar för att alla barn i Indien ska få en rättvis utbildning.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.