MENY
Välj Skola
| Nyheter | Insamling för att stötta flickors skolgång i Indien

Insamling för att stötta flickors skolgång i Indien

Elever på Kunskapsskolan Indien.

I samarbete med Pratham Sweden arrangerar elever från Kunskapsgymnasiet en insamling där pengarna ska gå till att stötta flickors skolgång i Indien.

Elever som går samhällsprogrammet på Kunskapsgymnasiet i Västerås, Uppsala och Norrköping arrangerar under vinter event för att samla in pengar. Pengarna ska gå till åtgärder för att stödja flickors skolgång i Indien. Eleverna på Kunskapsgymnaiset Västerås var först ut med sitt event förra veckan och hade en lyckad insamling.

Insamlingen sker i ett samarbete med organisationen Pratham Sweden som grundades 1995 i samarbete med UNICEF. Pratham Sweden verkar för att alla barn i Indien ska få en rättvis utbildning.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Vad erbjuder Kunskapsgymnasiet mig?

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss