| Nyheter | Intensiva dagar på SM i ung företagsamhet

Intensiva dagar på SM i ung företagsamhet

Under två dagar har Sveriges främsta unga entreprenörer visat upp sina företagsidéer för att tävla om SM-guld i ung företagsamhet. Av dessa unga entreprenörer kom 14 från Kunskapsgymnasiet Norrköping.

Eleverna hade ett par intensiva dagar med monterbyggen och försäljning vilket har varvats med tävlingspitchar och möten med investerare.

– Eleverna tar med sig många viktiga erfarenheter och förhoppningsvis en hel dos av inspiration för framtida affärsidéer. Tävlingsmässigt var det i år en stenhård konkurrens från landets övriga bästa entreprenörskapsskolor. Kunskapgymnasiet Norrköpings elev Johanna Rapp, VD i i Activate UF, var mitt i den hårda konkurrensen en av de som nominerades till Årets unga ledare, berättar en stolt Viktor Larsson, lärare i bland annat ekonomi på Kunskapsgymnasiet Norrköping.

Kaffeum UF

Activate UF