MENY
Välj Skola
| Nyheter | Intensiva dagar på SM i ung företagsamhet

Intensiva dagar på SM i ung företagsamhet

Under två dagar har Sveriges främsta unga entreprenörer visat upp sina företagsidéer för att tävla om SM-guld i ung företagsamhet. Av dessa unga entreprenörer kom 14 från Kunskapsgymnasiet Norrköping.

Eleverna hade ett par intensiva dagar med monterbyggen och försäljning vilket har varvats med tävlingspitchar och möten med investerare.

– Eleverna tar med sig många viktiga erfarenheter och förhoppningsvis en hel dos av inspiration för framtida affärsidéer. Tävlingsmässigt var det i år en stenhård konkurrens från landets övriga bästa entreprenörskapsskolor. Kunskapgymnasiet Norrköpings elev Johanna Rapp, VD i i Activate UF, var mitt i den hårda konkurrensen en av de som nominerades till Årets unga ledare, berättar en stolt Viktor Larsson, lärare i bland annat ekonomi på Kunskapsgymnasiet Norrköping.

Kaffeum UF

Activate UF

First Aid Period UF

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.