MENY
Välj Skola
| Nyheter | Kunskapsgymnasiet firar 10 år i Malmö!

Kunskapsgymnasiet firar 10 år i Malmö!

Det är nu 10 år sedan Kunskapsgymnasiet i Malmö startade och det firades stort med god mat, musik och mycket dans.

Kvällen innan höstlovet förvandlades skolan till den perfekta festlokalen för ”Kunskapskalaset”. Vid entrén fick gästerna gå på röda mattan och välkomnades med en alkoholfri drink. Inne i matsalen fick de njuta av en fantastisk buffé.

Efter maten var det NA2B:s Leith som ställde upp som DJ och stod för musiken tills kvällens hemliga artist tog över scenen. Före detta kunskapseleven och numera hiphopsartisten Zaco uppträdde med bland annat hitlåten ”Krigare” och uppmanade eleverna att följa sina drömmar.

”Kunskapskalaset” blev en succé tack vore det fina insatsen från elevkåren och samarbetet med personalen och alla elever som hjälpte till att sätta upp ljusslingor, duka bord, blåsa upp 400 ballonger och mycket mer.

Grattis Kunskap! Ja, må du leva uti hundrade år!

Text & foto: Tulio Capriles, lärare Kunskapsgymnasiet Malmö

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.