| Nyheter | Matilda och Saga om sitt gymnasieval

Matilda och Saga om sitt gymnasieval

Matilda och Saga går på Internationella Kunskapsgymnasiet. Här berättar de hur de tänkte när de valde gymnasium och program. Se filmen här!

Kort om hur det är att gå på Kunskapsgymnasiet:

På Kunskapsgymnasiet får du breda ämneskunskaper och en bra förberedelse för högre studier. Genom vår studiecoachning och fokus på kunskap och förmågor kommer du att ta steget mot att bli din egen ledare.

I coachande samtal, individuellt och i grupp, får du feedback och blir motiverad att hitta de drivkrafter du behöver för att ta egna beslut, planera ditt arbete, jobba mot personliga mål och ta ansvar. På det sättet blir du trygg i att leda dig själv.

Tillbaka till Internationella Kunskapsgymnasiet