MENY
Välj Skola
| Nyheter | Matilda och Saga om sitt gymnasieval

Matilda och Saga om sitt gymnasieval

Matilda och Saga går på Internationella Kunskapsgymnasiet. Här berättar de hur de tänkte när de valde gymnasium och program. Se filmen här!


Kort om hur det är att gå på Kunskapsgymnasiet:

På Kunskapsgymnasiet får du breda ämneskunskaper och en bra förberedelse för högre studier. Genom vår studiecoachning och fokus på kunskap och förmågor kommer du att ta steget mot att bli din egen ledare.

I coachande samtal, individuellt och i grupp, får du feedback och blir motiverad att hitta de drivkrafter du behöver för att ta egna beslut, planera ditt arbete, jobba mot personliga mål och ta ansvar. På det sättet blir du trygg i att leda dig själv.

Tillbaka till Internationella Kunskapsgymnasiet

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.