MENY
Välj Skola
| Nyheter | Näringslivet fick ta del av UF-företagens affärsidéer

Näringslivet fick ta del av UF-företagens affärsidéer

Ekonomitreorna på Kunskapsgymnasiet Malmö redovisade i veckan om sina UF-företag för en näringslivspanel med representanter från Handelsbanken, Respondi AB och Ung Företagsamhet Skåne.

Företagarna bakom Protech UF, Protein Prince UF, Work UF och Myskasse UF beskrev sin produkt, affärsmodell, målgrupp och marknadsföringsplaner. Efteråt hade varje företag ett rådgivningsmöte med näringslivspanelen.

Nätverka och utbyta idéer
Det var ett bra tillfälle för UF-företagen och näringslivspanelen att nätverka och utbyta idéer. Planen är att näringslivspanelen ska komma tillbaka till skolan i Västra Hamnen i slutet av januari och maj för att följa företagens utveckling under UF-året.

Text & bild: Tulio Capriles

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.