| Nyheter | Prisregn över Kunskapsgymnasiet Norrköping på regionala UF-mässan

Prisregn över Kunskapsgymnasiet Norrköping på regionala UF-mässan

Årets UF-företag: Activate UF På bilden från vänster: Johanna Rapp, Manne Sandberg, Linnéa Hägg, Emma Malm. Fotograf: Emil Särnehed - SarnehedPhoto

I början av mars var det regional mässa för Kunskapsgymnasiet Norrköpings elever. Totalt ställde 43 elever, fördelat på nio företag, upp med montrar och tävlingsbidrag.

Målet för dagen var att visa upp sina företag, finna kunder samt imponera på de jurymedlemmar som rörde sig på mässgolvet. Juryn gjorde intervjuer med eleverna för att komplettera de tidigare skrivna bidragen med ytterligare information för att välja ut vinnarna i de olika kategorierna, Årets monter, Årets säljare och Årets UF-företag. Det var ett bra år för företagen från Kunskapsgymnasiet Norrköping med vinst i fyra kategorier (Årets affärsplan, Årets innovation, Årets vara, Årets UF-företag). Totalt så fick vi nio nomineringar i de olika kategorierna (Årets säljare (1), Årets vara (1), Årets affärsplan (2), Årets tjänst (2), Årets innovation (1), Årets monter (2) )

Nu fortsätter arbetet för de tre företag som har fått äran att representera UF-Östergötland på nationella mässan i Stockholm i maj.
Text av: Viktor Larsson, Lärare i bl a ekonomi, Kunskapsgymnasiet Norrköping.

Så här skriver UF själva.

Årets Innovation: First Aid Period UF På bilden från vänster: Henrik Karlsson, Marina Koj, Victoria Tjäder, Vera Fridh. Fotograf: Emil Särnehed - SarnehedPhoto

Årets Vara: Kaffeum UF På bilden från vänster: Hanna Thyrén, Maja Engström, Elsa Eriksson, Simon Lund (sittandes), Jacob Stipesevi. Fotograf: Emil Särnehed - SarnehedPhoto

Årets Affärsplan: Activate UF På bilden från vänster: Johanna Rapp, Emma Malm, Linnéa Hägg, Manne Sandberg (sittandes), Christian Kamcev (sittandes). Fotograf: Emil Särnehed - SarnehedPhoto