MENY
Välj Skola
| Nyheter | Redo för en föränderlig framtid

Redo för en föränderlig framtid

Utbildning ger en bättre framtid och är en mänsklig rättighet. Men i en värld som förändras i en allt snabbare takt måste också utbildningen förändras. Se Framtidsfilmen här.

Barn i dag måste vara förberedda för en framtid i ständig förändring och kommer att vara en del av en arbetsmarknad som ingen vet hur den kommer att se ut. På Kunskapsskolan tror vi därför på att utveckla elevernas förmågor utöver de kunskaper de lär sig i skolan.

Varje elevs fulla potential
Vi hjälper varje elev att nå sin fulla potential, att kunna tänka kritiskt och arbeta i grupp. På så sätt kan våra elever både skapa och hantera förändring. Kunskapsskolans elever formar sin egen framtid.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.