| Nyheter | Rektorn har ordet!

Rektorn har ordet!

Internationella Kunskapsgymnasiets rektor Linda Eksholm om händelser på skolan.

Rektorsbrev december 2018

Elevrådet har julpyntat skolan så fint och terminen närmar sig sitt slut. Nu är det bara två intensiva veckor kvar av denna termin innan det är dags för jullov. Fredagen den 21 december är det terminens sista dag. Alla elever börjar klockan 9 och slutar klockan 11. Vi serverar ingen lunch den här dagen.

Under de senaste veckorna har både lärare och elever arbetat intensivt med gymnasiemässan och öppna hus. Elever från alla årskurser och program har varit med och berättat om skolan och besvarat många frågor. Elevernas insats är väldigt värdefull för skolan och jag vill rikta ett extra stort tack till alla som har varit med och hjälpt till.

Indien
I februari ska två elever som läser samhällsvetenskapligt program åka till Indien som en del av deras gymnasiearbete. De åker tillsammans med elever på våra andra Kunskapsgymnasier i Sverige. De ska bland annat besöka Kunskapsskolan i Gurgaon.

Medarbetarförändring
Isabella Westerlind som undervisar i svenska samt är personlig handledare för eleverna i BG1c kommer att avsluta sin anställning hos oss. Ingrid Tonström kommer att ta över tjänsten i svenska och PH-ansvaret för BG1c. Ingrid har lång erfarenhet och är väl insatt i verksamheten då hon arbetet på IKG tidigare. Vi hälsar Ingrid varmt välkommen!

Vårterminen 2019
Tisdagen den 8 januari slår vi upp portarna till skolan igen och välkomnar alla elever tillbaka. Eleverna går enligt ordinarie schema och lunch serveras på skolan. Vårterminens schema kommer att offentliggöras/publiceras i januari innan skolstart. Schemat fastställs under januari.

När tredje ljuset brinner
vi juleklappar syr
och alla bakar kakor
och har ett väldigt styr.

När fjärde ljuset brinner
vi hämtar julegran
och alla människor räknar:
dan före dan före dopparedan.

Jag önskar er alla en riktigt skön och avkopplande ledighet. God jul och gott nytt år!

/ Linda