Om Kunskaps­gymnasiet

Kunskaps­gymnasiet drivs av Kunskapsskolan i Sverige. Viktiga kännetecken för alla Kunskapgymnasiets skolor är studiecoachningen och ledarskapsutbildningen som alla våra elever får.

På Kunskapsgymnasiet coachas du i ditt skolarbete och lär dig plugga smart samtidigt som du ingår i en stark gemenskap. På så sätt förbereds du inför vidare studier på högskola eller universitet. Vår ledarskapsutbildning ger dig möjlighet att utvecklas som person genom att leda både dig själv och andra. Allt för att du ska vara förberedd för framtiden.

Kunskapsskolan i Sverige driver också grundskolor. Gemensamt för de två verksamheterna är att utbildningen är personligt utformad.