MENY
Välj Skola

Dölj - TEK till skolor

Grön asfalt, lågenergihus eller modern infrastruktur? Är du intresserad av teknik och att vara med och bygga ett hållbart samhälle för framtiden? Tillsammans med NCC kan vi erbjuda dig en unik utbildning inom teknikområdet. NCC är ett ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag med en stark drivkraft att bygga ansvarsfullt för att skapa ett hållbart samspel mellan människa och miljö. Genom Kunskapsgymnasiets arbetssätt 

och NCC:s expertkunskaper är vår utbildning ensam i sitt slag. På programmet får du möta spännande föreläsare, göra studiebesök på aktuella NCC-projekt och lära dig att använda CAD-program. Specialister från NCC deltar i undervisningen. I årskurs tre gör du en studieresa till ett land där NCC är verksamt.

På programmet studerar du teknik, matematik,

fysik, engelska och svenska. Yrken du kan inrikta dig mot efter utbildningen är teknikutvecklare, platschef och ingenjör.

Väljer du att gå ett extra fjärde år, kommer du som 4-årselev att ha möjlighet till en anställning hos NCC studierna.

Länk: Skolverkets hemsida om
Teknikprogrammet

Om NCC

NCC är ett av de ledande företagen inom bygg- och fastighetsutveckling i norra Europa. Företaget utvecklar och bygger bostäder, kontor, anläggningar, vägar och annan infrastruktur.

En stark drivkraft för NCC är att bygga ansvarsfullt för att skapa ett hållbart samspel mellan människa och miljö. Du läser mer på ncc.se

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Vad erbjuder Kunskapsgymnasiet mig?

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.