Gå till innehåll

Välkommen till Kunskapsgymnasiet Göteborg

Kunskapsgymnasiet Göteborg

På vårt gymnasium i Göteborg erbjuder vi tre högskoleförberedande program: ekonomi-, naturvetenskaps- och samhällsvetenskapsprogrammet. Vi är en mångkulturell skola med många traditioner. Kunskapsgymnasiet ligger på Fabriksgatan 26 i stadsdelen Gårda och du tar dig lätt till oss med både spårvagn och buss.

Fokus på kunskap

Goda ämneskunskaper och fokus på att studera är grunden på Kunskapsgymnasiet. Men vi vill också att skolan ska vara en plats för allt det andra som är viktigt under gymnasietiden. Drömmar, visioner och personliga vägval till exempel.

Studiecoachning

På Kunskapsgymnasiet har varje elev en studiecoach. Det är en lärare som har särskilt koll på dina resultat. Tillsammans har ni täta avstämningar där du får hjälp att komma vidare i dina studier och nå dina mål.

En stark gemenskap

Hos oss kan du vara dig själv och samtidigt ingå i en stark gemenskap. Genom vårt sätt att arbeta med olika grupper bygger du nära relationer, med både elever och lärare.

Program på Kunskapsgymnasiet Göteborg

Livet på Kunskapsgymnasiet

På Kunskapsgymnasiet Göteborg får du en gymnasieutbildning som gör dig redo för livet – inte bara för nästa examination. I en inkluderande miljö utvecklas du och växer som person. Skolan har funnits sedan 2003 och har idag ungefär 350 elever.

Hör våra elever berätta om livet på Kunskapsgymnasiet.

Så är det att gå på Kunskapsgymnasiet

Din studiecoach ger dig allt stöd du behöver

Tre elever berättar

En dag hos oss

Välkommen till Kunskapsgymnasiet!

Nyfiken på vilka dina lärare blir?

Vi som jobbar här har alla olika roller och hjälper dig att utvecklas. Här kan du se vilka vi är.

Se vilka som arbetar här

Dags att söka till gymnasiet?

Nu handlar allt om vad DU vill. Här har vi samlat all viktig information inför ditt gymnasieval och hjälper dig att gå igenom vad du behöver tänka på.

Mer om gymnasievalet

Jobba på Kunskapsgymnasiet

Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas? Se våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan redan idag.

Läs mer om att jobba hos oss

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram