Kunskaps­gymnasiet Internationella

På Internationella Kunskapsgymnasiet pluggar du inte bara för provet på fredag, utan för livet efter studenten. Skolan präglas av en internationell atmosfär och undervisningen är delvis på engelska.

  • Fokus på kunskap

Hos oss får du gedigna ämneskunskaper, men också hjälp att hitta smarta studiestrategier. Du och din lärare har täta avstämningar och du coachas i hur du ska komma vidare i dina studier och nå dina mål.

  • Din utveckling

Vi har höga ambitioner precis som våra elever. Därför ingår en ledarskapsutbildning i alla våra program. Du lär dig leda både dig själv och andra och har möjlighet att utvecklas som person.

  • En stark gemenskap

Hos oss kan du vara dig själv, samtidigt som vi har en stark gemenskap. Genom vårt sätt att arbeta med olika grupper bygger du nära relationer, med både elever och lärare.

Våra program

Är du nyfiken på
Kunskaps­gymnasiet?

Ta del av vårt programutbud och se vad som passar dig. Du är även varmt välkommen på öppet hus!

På Kunskapsgymnasiet får du...

På Kunskapsgymnasiet får du mer än kunskap. Kunskap är grunden, men vi har också plats för allt det andra som är viktigt under gymnasietiden. I vår starka gemenskap kan du vara dig själv och bli redo för livet efter studenten.

Kalendarium

Läsår 2019/2020

22 aug

Skolstart åk 1

23 aug

Skolstart åk 2 + 3

Vecka 44

Höstlov

20 dec

Julavslutning

8 jan 2020

Terminsstart

Vecka 9

Sportlov

17 mar

Studiedag

Vecka 15

Påsklov

22 maj

Lov

4 jun

Avslutning åk 1+2

5 jun

Student


Följ oss på Instagram

Jobba på Kunskapsgymnasiet

Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas? Se våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan redan idag.

Läs mer

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.