Medarbetare

Andrea Limmerstedt

Engelska, Spanska

Maila

Jag har arbetat som lärare sedan våren 2012, mestadels på grundskolan, men sedan en tid tillbaka på gymnasiet. Under dessa år känner jag att jag har utvecklats mycket i lärarrollen i flera aspekter - alltifrån i ledarskapet till att anpassa undervisningen efter olika typer av elever och åldrar. Mitt fokus som lärare har varit att försöka vara metodisk, rättvis, inspirerande och kunnig i mina ämnen.

Jag undervisar i engelska och spanska, och strävar efter att inspirera eleverna att inte bara lära sig språken utan också att få dem att bli mer världsmedvetna och öppensinnade. På fritiden sjunger jag i ett band, reser så ofta jag kan och umgås med vänner.