MENY
Välj Skola

Medarbetare

Andrea Limmerstedt

Lärare
Engelska, Spanska

Maila

Jag har arbetat som lärare sedan våren 2012, mestadels på grundskolan, men sedan en tid tillbaka på gymnasiet. Under dessa år känner jag att jag har utvecklats mycket i lärarrollen i flera aspekter - alltifrån i ledarskapet till att anpassa undervisningen efter olika typer av elever och åldrar. Mitt fokus som lärare har varit att försöka vara metodisk, rättvis, inspirerande och kunnig i mina ämnen.

Jag undervisar i engelska och spanska, och strävar efter att inspirera eleverna att inte bara lära sig språken utan också att få dem att bli mer världsmedvetna och öppensinnade. På fritiden sjunger jag i ett band, reser så ofta jag kan och umgås med vänner.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.