MENY
Välj Skola

Medarbetare

Carl-Henrik Elenström

Lärare
Ekonomi, Juridik
Förstelärare

Maila

Jag har arbetet på Kunskapsgymnasiet sedan december 2014 och undervisar i samhällskunskap, ekonomi och juridik. I mitt arbete försöker jag få eleverna att nå så långt som möjligt vilket skolans koncept verkligen underlättar. Jag försöker även få eleverna så välförberedda som möjligt för verkligheten som kommer att möta dem utanför skolan, oavsett om det är på universitetet eller i arbetslivet. När jag inte arbetar tycker jag mycket om att lyssna på musik och cykla mountainbike. Jag försöker även komma ut och fotografera när det finns lite tid över

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.