MENY
Välj Skola

Medarbetare

Frida Essvik

Lärare
Ekonomi

Maila

Mitt namn är Frida Romppala och jag undervisar i de ekonomiska kurserna. Om du går på ekonomiprogrammet kommer du garanterat att få ta del av min undervisning och går du något annat program kommer du säkert träffa på mig ändå, antingen i någon kurs eller i övrigt i skolans lokaler. Vem är då jag? Jo, en glad och driven person som brinner för entreprenörskap och företagande, vilket jag hoppas ska smitta av sig ordentligt på alla elever! Jag har själv gått på Kunskapsgymnasiet i Uppsala och mitt mål är att alla elever ska minnas sina tre år hos oss som några av de bästa åren i livet. Jag hoppas att alla, precis som jag gjort, ska känna sig väl förberedda för den framtid som kommer efter åren på gymnasiet.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.