Medarbetare

Tyska
Specialpedagog

Maila

Jag har jobbat på Kunskapsgymnasiet i Västerås i sju år innan jag började jobba här i Uppsala. Mina ämnen är tyska, franska och religion men det här läsåret undervisar jag enbart tyska eftersom jag valt att vidareutbilda mig. Det bästa med att jobba på Kunskapsgymnasiet är kontakten med eleverna och att se dem få utvecklas på ett studiemässigt såväl som på ett personligt plan. Mitt mål med undervisningen är att få eleverna att våga i klassrummet och att det är av misstagen vi lär oss och kan utvecklas framåt.