MENY
Välj Skola

Medarbetare

Lisa Kjellin

Kurator
T. 0733137149

Maila

I mitt arbete som skolkurator arbetar jag med elevernas psykosociala hälsa både genom enskilda samtal men även genom förebyggande arbete i elevgruppen. Jag samarbetar mycket med lärare och övrig personal på skolan och är en del av skolans elevhälsoteam. Jag trivs väldigt bra med att jobba inom Kunskapsskolan. Här får jag arbeta med fantastiska elever och kollegor i en skola där eleverna verkligen får möjligheten att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. När jag inte jobbar umgås jag med familj och vänner. Intresserar mig mycket för bra musik och god mat!

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.