Medarbetare

Maria Blom

Matematik, Fysik

Maila

Jag har arbetat på Kunskapsgymnasiet sedan våren 2010 och undervisar i ämnena matematik och fysik. Det bästa med att vara lärare är mötet med eleverna och att få vara en del i deras utveckling under några viktiga år i livet. Jag är nyfiken av mig och gillar att utmanas av problem och trivs därför väldigt bra med mina ämnen och inom naturvetenskapen. Jag vill göra eleverna nyfikna på sin egen omgivning och hjälpa dem med verktyg som de behöver för att söka svar på sina frågor.