MENY
Välj Skola

Medarbetare

Marie Bomark

Lärare
Matematik

Maila

Jag heter Marie Bomark och är bitr.rektor och ma/no-lärare på skolan. Jag är uppväxt i Ljusdal men flyttade till Uppsala för att studera och blev sedan kvar i denna vackra stad. Jag har arbetat som lärare sedan januari 2003 och har arbetat på Kunskapsskolan Uppsala Norra sedan hösten 2011. Jag tycker det är fantastiskt att få arbeta med ungdomar och få vara med att bygga deras grund för framtiden och jag tycker att Kunskapsskolans arbetssätt möjliggör att möta och utveckla varje individ utifrån dennes behov och förutsättningar. Jag gillar också variationen i arbetet, att ingen dag är den andre lik. När jag inte arbetar gillar jag att bland annat resa, åka skidor, läsa böcker, titta på film och förstås vara med min familj och vänner.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Vad erbjuder Kunskapsgymnasiet mig?

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.