MENY
Välj Skola

Medarbetare

Nils Kirsten

Lärare
Svenska, Naturvetenskap
Tjänstledig

Maila

Jag heter Nils Kirsten och undervisar i svenska och naturkunskap. Mitt mål som lärare är att genom undervisningen ge eleverna en god förberedelse för livet efter gymnasiet. Inom svenskämnet arbetar vi med att förstå texter av många slag och att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift, t ex i arbetsansökningar, rapporter och uppsatser. Inom naturkunskap är det viktigaste för mig att eleverna utvecklar grundläggande kunskap om naturvetenskap i samhället, såsom genetik och energifrågor, så att de kan tolka och ta ställning till samhällsutvecklingen. Mina största intressen utöver arbetet är friluftsliv och litteratur.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.