MENY
Välj Skola

Medarbetare

Rojé Torosian

Lärare
Matematik, Teknik

Maila

Hej! Jag började som lärare på Kunskapsgymnasiet år 2016 och det bästa med mitt jobb är att jag genom skolans arbetssätt får möjlighet att skapa en väldigt nära kontakt med eleverna. Jag anser att ett kontinuerligt samarbete med den enskilda eleven frambringar en särskild relation där varje elev, i ljuset av öppenhet och följsamhet, får chans till att uppfylla sina egna drömmar, tillägna sig meningsfull kunskap och nå sin fulla potential i den personliga utvecklingen. På fritiden försöker jag finna njutning i de små sakerna i livet. Jag älskar stillsamma grönområden och man hittar mig oftast i naturen längs olika vandringsleder eller på cykeltur genom terrängen.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Vad erbjuder Kunskapsgymnasiet mig?

Läs mer om vår pedagogiska modell här!

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.