MENY
Välj Skola

Medarbetare

Sara Jonsson

Lärare
SVA

Maila

Jag jobbar som lärare i svenska som andraspråk på gymnasiet och på SPRINT (Språkintroduktionsprogrammet) och det är vansinnigt roligt! Här började jag arbeta under 2016. Innan dess arbetade jag på Komvux i Märsta. På min lediga tid spelar jag teater och syr kostymer i en spexgrupp och utforskar världen och samhället som scoutledare för ett gäng tonåriga scouter. Att testa sina gränser och utvecklas tillsammans är några av mina ledord och det lyser igenom i min undervisning. I mitt klassrum ska alla få höras och ses för de individer de är och inget gör mig så glad som när mina elever lyckas med sina mål!

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.