MENY
Välj Skola

Medarbetare

Ulrike Gerling

Lärare
Naturkunskap, Biologi

Maila

Jag är lärare på Kunskapsgymnasiet Uppsala sedan 2008 i ämnena biologi och naturkunskap. Innan jag började på Kunskapsgymnasiet arbetade jag i Tyskland, som lärare i biologi, tyska och konst. Jag har valt världens bästa yrke, där jag dagligen träffar många olika elever och tillsammans utvecklas vi alla inom de ämnen jag älskar. Privat trivs jag i naturen, med allt från skogspromenader, till längre vandringar eller båtturer. Min kreativitet visar sig inte bara i undervisningen, utan även inom mina intresseområden bild och foto. Vill jag ta det lugnt, läser jag helst en bok!

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.