Medarbetare

Ulrike Gerling

Naturkunskap, Biologi

Maila

Jag är lärare på Kunskapsgymnasiet Uppsala sedan 2008 i ämnena biologi och naturkunskap. Innan jag började på Kunskapsgymnasiet arbetade jag i Tyskland, som lärare i biologi, tyska och konst. Jag har valt världens bästa yrke, där jag dagligen träffar många olika elever och tillsammans utvecklas vi alla inom de ämnen jag älskar. Privat trivs jag i naturen, med allt från skogspromenader, till längre vandringar eller båtturer. Min kreativitet visar sig inte bara i undervisningen, utan även inom mina intresseområden bild och foto. Vill jag ta det lugnt, läser jag helst en bok!