Elevhälsoteamet

Karin Eriksson, skolsköterska

Finns på plats fredagar 9.00-15.00.
Måndagar på jämna veckor. 9.00-15.00.

Du kan också nå henne på mail: karin.eriksson@kunskapsgymnasiet.se

Åsa Larsson, studie- och yrkesvägledare

Mail: asa.larsson@kunskapsgymnasiet.se

Linda Stevadotter, rektor

Jag, tillsammans med bitr rektor Christian Lindholm, är den på skolan med specialpedagogisk kompetens. Jag har arbetat mycket med elever med diverse svårigheter och hjälper bland annat till med idéer och formuleringar av åtgärdsprogram.

Mail: linda.stevadotter@adm.kunskapsgymnasiet.se

Lucy Kosejian, kurator

Tider och dagar varierar så kontakta henne på mail vid behov. lucy.kosejian@kunskapsgymnasiet.se

Jessica Lodestad, lärare