MENY
Välj Skola

Medarbetare

Heiam Aziz Jbr

Studiehandledare
Modersmål arabiska

Maila

Vilka ämnen undervisar du i?
- Modersmål i arabiska. Tidigare har jag undervisat i modersmål och varit studiehandledare i nästan alla ämnen.

Vad är det bästa med Kunskapsgymnasiet?
- Det är en fin stämning på skolan. Innan visste jag inget om Kunskapsgymnasiet men efter att ha besökt skolan blev jag bara mer taggad att jobba där. Den har en bra inställning med fokus på eleverna att ge dem stöd i livet och inte bara faktakunskaper.

Vad är det bästa med att vara lärare?
- Att få hjälpa ungdomar att grunda inte bara kunskaper utan även ge dem erfarenhet om livet och skapa en kommunikation med eleverna som leder till att stärka självförtroende och bygga upp deras personlighet. Jag tror på 100% att när man hjälper till att bygga upp ungdomars personlighet så gör man en samhällstjänst så att landet kan utvecklas vidare.
- Att få vara nära människor, att det är ett socialt arbete.

Vad gjorde du innan du blev lärare?
- Jag har jobbat en del som studievägledare i mitt hemland. I Sverige har jag varit samhällskommunikatör i region Värmland, Kulturdoulatolk, språkstödjare i arabiska för nyanlända på A-Star och på Svenska Förbundet/SFI, modersmålslärare i Kils Kommun, modersmålslärare i arabiska och studiehandledare (förskola, särskola och grundskola upp till högstadiet) i Karlstad Kommun.

Vad gillar du att göra på fritiden?
- Jag gillar att läsa och jobba i trädgården. Ta promenader i skogen. Dansa bellydance.

Vad är det bästa med dig?
- Glad och positiv med öppet sinne. När jag jobbar jobbar jag med hela mitt hjärta och är väldigt lojal mot min arbetsplats. Jag går in för mitt arbete till 100%. Jag tycker om att hjälpa människor och är social.

Några avslutande ord:
Jag tycker mycket om mitt jobb och jag tror på det jag gör. Människor är min passion. Jag tycker mycket om Kunskapsgymnasiet och det ska bli roligt att börja jobba hos er.

Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.