MENY
Välj Skola

Medarbetare

Lena Hedkvist

Lärare
Engelska, Tyska, Estetisk kom.
Handledare åk 2

Maila

Vad undervisar du i?
Jag undervisar i tyska och engelska

 

Vad är det bästa med Kunskapsgymnasiet?
Det bästa är den trevliga stämningen på skolan, här är man inte anonym utan alla blir sedda! Fräscha lokaler och centralt läge i Västerås är också mycket positivt.

 

Vad är det bästa med att vara lärare?
Det absolut bästa är alla möten med ungdomar  i olika situationer. Man inte bara lär ut som lärare man lär sig själv också ständigt nya saker!

 

Vad gjorde du innan du blev lärare?
Jag har alltid arbetat med människor.Tidigare har jag bl a jobbat som sekreterare, reseledare och assistent på Utrikesdepartementet. 

 

Vad gillar du att göra på fritiden?
Jag älskar att resa! Umgås med vänner och familj. Tycker också om att röra på mig, gärna simning, promenader och spela badminton.

 

Vad är det bästa med dig?
Jag är bra på att lyssna och har som mål att vara positiv och glad.

Jag har precis börjat arbeta på Kunskapsgymnasiet, de senaste 4 1/2 åren har jag arbetat på Kunskapsskolan som lärare i språk och även varit mentor. Nu ser jag framemot att möta lite äldre ungdomar och få vara med på deras utveckling mot vuxenvärlden!


Vanliga frågor

Varför kan jag inte söka ett program direkt på sidan?

Ansökan ska alltid gå till antagningsenheten på utbildningsförvaltningen i din hemkommun. I några kommuner söker man gymnasium på nätet och i andra på en blankett.

Mer information

Kunskapsskolan i Sverige driver gymnasier, grundskolor och vuxenutbildning under namnen Kunskapsgymnasiet, Kunskapsskolan och SkillEd.

De första skolorna startades år 2000. Idag går drygt 12 000 elever i de 7 gymnasieskolorna och 29 grundskolorna. Företags- och vuxenutbildningen startades 2016.

Kunskapsskolan ägs av grundaren Peje Emilsson med familj.

Kunskapsskolan

Om företaget

Våra grundskolor

Jobba hos oss

Kunskapsskolans personuppgiftsbehandling

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Läs mer om hur vi använder cookies här.