Här hittar du information som rör skolan.

För att underlätta för dig har vi samlat all information som rör skolan på den här sidan. Hittar du inte den information som du söker får du gärna mejla oss så hjälper vi dig! info.vasteras@kunskapsgymnasiet.se

Sjukanmälan

Sjukanmälan heldag görs varje dag innan klockan 12.00.
Telefon nr: 0515-86905.
Eller via denna länk: kunskapsskolan.skola24.se

Om anmälan görs efter kl 12.00 registreras inte anmälan förrän nästkommande dag.

Tel reception och sjukanmälan (del av dag):
08- 510 080 70

Likabehandlingsplan

Kommer i höst!

Ordningsregler

Se bifogat dokument Pdf, 130 kB.

Arbetsmiljö och elevskyddsombud

Elevskyddsombudet ska fungera som en resurs för eleverna i arbetsmiljöfrågor. Elev som har synpunkter som rör arbetsmiljön skall i första hand vända sig till sin basgruppshandledare. Om en elev inte får gehör för sina synpunkter hos sin basgruppshandledare kan elevombudet kontaktas. Elevskyddsombudet kan därefter föra frågan vidare till rektorn eller arbetsmiljöombudet. I övrigt skall elevskyddsombudet delta i skyddsverksamheten enligt arbetsmiljölagen och arbetsmiljöverkets föreskrifter.

Skolmat