• Torsdag 14 maj
    17:30 – 19:30
    Välkommen till Kunskapsgymnasiet Västerås digitala öppet hus den 14 maj klockan 17:30! Där får du veta mer om skolan och har samtidigt möjlighet att ställa frågor till rektor, elevhälsa, lärare och elever från varje program. För att delta behöver du anmäla dig. Det gör du genom att skicka ett mejl till info.vasteras@kunskapsgymnasiet.se senast den 12 maj. Dagen innan mötet får du sedan ett mejl med information om mötet och en länk för att kunna delta.

På grund av rådande situation med spridningen av coronaviruset i samhället kommer vi inte att ha något extra öppet hus som det ser ut i dagsläget. Mer information kan komma beroende på hur läget förändras.

Är du intresserad av att börja på Kunskapsgymnasiet och har specifika frågor? Skicka gärna ett mejl med dina frågor till vår infomejl så svarar vi så snart vi kan.

Epost: info.vasteras@kunskapsgymnasiet.se