Gå till innehåll

Välkommen till Kunskapsgymnasiet Uppsala

Kunskapsgymnasiet Uppsala

På vårt gymnasium i Uppsala erbjuder vi fyra högskoleförberedande program: ekonomi-, teknik-, naturvetenskaps- och samhällsvetenskapsprogrammet. Kunskapsgymnasiet ligger på Dag Hammarskjölds väg 21, nära både Botaniska trädgården och Akademiska sjukhuset, vilket gör det lätt att ta sig till oss från hela Uppsala.

Fokus på kunskap

Goda ämneskunskaper och fokus på att studera är grunden på Kunskapsgymnasiet. Men vi vill också att skolan ska vara en plats för allt det andra som är viktigt under gymnasietiden. Drömmar, visioner och personliga vägval till exempel.

Studiecoachning

På Kunskapsgymnasiet har varje elev en studiecoach. Det är en lärare som har särskilt koll på dina resultat. Tillsammans har ni täta avstämningar där du får hjälp att komma vidare i dina studier och nå dina mål.

En stark gemenskap

Hos oss kan du vara dig själv och samtidigt ingå i en stark gemenskap. Genom vårt sätt att arbeta med olika grupper bygger du nära relationer, med både elever och lärare.

Program på Kunskapsgymnasiet Uppsala

Livet på Kunskapsgymnasiet

På Kunskapsgymnasiet Uppsala får du en gymnasieutbildning som gör dig redo för livet – inte bara för nästa examination. I en inkluderande miljö utvecklas du och växer som person. Skolan startade 2007 och har idag ungefär 200 elever.

Hör våra elever berätta om livet på Kunskapsgymnasiet.

Så är det att gå på Kunskapsgymnasiet

Din studiecoach ger dig allt stöd du behöver

Tre elever berättar

En dag hos oss

Välkommen till Kunskapsgymnasiet!

Nyfiken på vilka dina lärare blir?

Vi som jobbar här har alla olika roller och hjälper dig att utvecklas. Här kan du se vilka vi är.

Se vilka som arbetar här

Dags att söka till gymnasiet?

Nu handlar allt om vad DU vill. Här har vi samlat all viktig information inför ditt gymnasieval och hjälper dig att gå igenom vad du behöver tänka på.

Mer om gymnasievalet

Jobba på Kunskapsgymnasiet

Vill du vara med och bidra till att våra elever och vår verksamhet utvecklas? Se våra lediga tjänster eller skicka in en spontanansökan redan idag.

Läs mer om att jobba hos oss

Följ oss på Instagram

Följ oss på Instagram